Jobba hemifrån

February 5, 2016

Det finns både positiva och negativa punkter med att jobba hemifrån. Jag älskar att kunna variera plugget med att fixa och dona här hemma. Så länge jag har ett schema som tillåter en kvart eller halvtimma, om det behövs, här och var så sköter jag mig ändå ganska bra! Men så fort jag inte gjort ett schema och börjar dagen utan struktur så kan det sluta med att jag inte gör något vettigt alls.
Paper cutting
Jag köpte papper på Rum för Papper här i Göteborg för några dagar sedan. Hade en idé att det skulle bli lättare att skissa med papper i olika färger. Men idag lägger jag undan dem och börjar med att bara skissa tror jag. Man får byta teknik lite då och då!
Hade mamma eller pappa varit här hade de sagt att jag får plocka undan innan jag äter vid bordet så att jag inte förstör mina skisser och annat arbete :) Dock är det ingen här som säger till mig, men det gick bra denna gång!
Paper cutting
Jag har svårt att komma igång med arbetet. Det är liksom så många idéer i mitt huvud som far hit och dit, så jag måste gå igenom mina anteckningar med projektbeskrivningen idag och förenkla allt lite.
Pelargon
Tankarna går också mycket till mina blommor så här i februari. Jag har börjat med projektet "omplantera" vilket är välbehövligt! Denna lilla pelargonen är så himla söt! Älskar hur skör men ändå spänstig den ser ut. Det ger mig inspiration till ex-jobbet.
sprout
Och här hamnade två små elefantöron från när jag planterade om mina som jag fått från min svägerska förra året. Dem växer så fort! Får se om jag ger bort dem eller behåller dem...

Hoppas allt är bra med er!!

1 kommentarer:

  1. Älskar bilderna och texterna i det här inlägget. Så härligt att få en inblick i någon annans liv och vardag på det här sättet!

    ReplyDelete

Marie Wessman All rights reserved Design by Blog Milk : Blogger