Bröllopsinbjudningar

February 26, 2016

Marie & Oscar

När jag och Oscar skulle gifta oss för två år sedan så ville jag så klart göra inbjudningarna själv. Vi hade ett Save the date-kort som vi skickade elektroniskt, ett fysiskt inbjudningskort och tack-kort som skickades på posten.
Wedding invitation
Temat på bröllopet var skog och färgerna var grönt, blått och vitt. Så då passade blåbärskvistar alldeles ypperligt :)
Wedding invitation
Andra växter som harsyra och dess små söta vita blommor hade vi på inbjudan. Och på tackkortet hade vi en ramslöksblomma då vi gifte oss på Kinnekulle mellan Skara och Mariestad och där finns det ramslök nästan exakt överallt.


Ida & Daniel

Året efter vårt bröllop hörde en barndomsvän av sig till mig och frågade om jag inte ville göra deras bröllopsinbjudan. Och så klart ville jag det! Och ett superplus var att de också hade skogstema 
Wedding invitation
Dem skulle gifta sig på hösten så temat var höstskog.
Wedding invitation
Och de ville ha en save the date, en inbjudan och en framsida till ett festhäfte. Önskningar som rönnbär och murgröna var önskemålen och de fick de så klart :)

Nu har jag tagit helg! Sitter fortfarande kvar på skolan och skriver det här. Men nu ska jag packa ihop och ta med inköpslistan till matbutiken och inhandla till en experimentell taco med kyckling och mangosalsa med mycket koriander i bland annat! Mums! Hoppas att ni får en myskväll och fin helg med vårkänslor! Här i Göteborg ska det i alla fall bjudas på mycket sol :)
Kram 

4 kommentarer:

 1. Vilka sagolikt fina inbjudningskort. SÅ. FINT.

  För ett tag sen frågade du mig om jag inte kunde skriva lite mer om vad jag jobbade med som designer/art director/kreatör. Jag har nu, lite sent om sider äntligen skrivit ett inlägg om det. Så kika bak några inlägg om du är nyfiken och inte har sett det än.
  Hoppas du får en fin helg.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack!! :)

   Ja, jag såg det. Jätteintressant att läsa :) Tack för att du svarade. Tror många tyckte att det var väldigt intressant och kul att veta vad du gör liksom. Min helg har varit alldeles perfekt tack! Hoppas du också fått en fin helg.

   Delete
 2. Jisses vilka vackra inbjudningskort! Vad kul att få se :) Jag gillar särskilt den höstigare designen till Ida och Daniel men båda är så fina och så vackert illustrerade! Inspirerande som bara den!

  ReplyDelete
 3. oj så fina kort :D kan man beställa av dig ?
  Mail : Leonora.virag@gmail.com

  ReplyDelete

Marie Wessman All rights reserved Design by Blog Milk : Blogger