Illustrera projektidén

February 3, 2016

Projektidé
I fredags lämnade jag in min projektidé för ex-jobbet till en bedömare. Till projektidén hade vi fått ett till uppdrag och det var att illustrera tre bilder till vår projektidé på bara några dagar(som jag pratade om här om dagen!). Vi hade sedan ett seminarium där vi presenterade våra bilder och det var väldigt roligt och givande!
Projektidé
Jag hade verkligen inga höga förhoppningar till det här seminariet utan hade mest problem med att få ihop tre bilder! När jag kom till seminariet hade läraren bestämt att var och en skulle hänga upp sina bilder i tur och ordning och sedan sitta tyst medan läraren tillsammans med de andra studenterna berättade vad bilderna tycktes säga. Det var svårt att vara tyst, man är liksom så van att förklara! Men det var också väldigt spännande. Jag uppskattade vårt första seminarium skarpt! "Det kan bara gå bra det här" intalar jag mig :) Nu kan ni ju också gissa vad jag ska göra i mitt examensprojekt ;) (tips är att bilderna går från vänster till höger i berättandet, de sitter alltså inte i oordning)

2 kommentarer:

  1. Vilka fina mönster! Jag trillade in här via en blogg via en blogg via en blogg du vet så jag har inte riktigt koll på hur du brukar jobba (känns lite vanskligt att gissa då) men jag såg en sjal på andra bilden och en skjorta naturligtvis på den tredje. Drömmigt att få sy kläder i så vackra tyger i alla fall :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tack!! Haha, vet precis hur det är! Du har rätt i att det kommer bli i tyg i alla fall :) I alla fall nästan säkert! Tanken är att jag i ex-jobbet ska göra en mönsterkollektion med tre mönster för hemmamiljö. Så har ännu inte helt bestämt om det blir tapet, textil eller både ock. Syr du kläder alltså? :)

      Delete

Marie Wessman All rights reserved Design by Blog Milk : Blogger