Vernissage & examenskalas

June 23, 2016

Den 4 juni var det dags för vernissage! Det var vi som läst Design på HDK, både kandidat- och master-studenterna, som ställde ut våra examensprojekt. Så här kommer lite bilder från vernissagedagen!
Niece
Släkt och vänner kom förbi för att titta!
Graduation exhibition
Alla korridorer på Vasagatan 33 var upplysta med rosa ljus och navigering i form av rosa pilar och text.
Wallpaper "Lake"
Ett av mina tre mönster hade jag tapetserat upp på väggen. Det fanns massor fint på utställningen! Men jag var så dålig på att fota allt. Inte ens mitt egna har jag så många bra bilder på... Men tillräckligt hoppas jag!
gift unwrap
Efter ett tag på vernissagen fick jag skynda hem till vårt studenthem där vi lånat festlokalen, för där hade familj och vänner samlats för att fika och fira lilla mig   Jag fick massor fina blommor och presenter 
family party
Så här glada var min gäster!

Det var en mycket fin dag! Och jag är så glad att så många ändå ville åka så långt bara för att fira mig! Det var några som inte kunde komma vilket är förståeligt, men jag fick många fina kort och hälsningar runt min examen som värmde gott  Tack fina ni!
Wallpaper "Lake"
Jag avslutar detta inlägg med en liten inzoomning på min tapet "Sjön" med sömniga svanar och önskar er en fin dag!
Här kan ni förresten se en film från en liten del av processen när jag gjorde mönstret ---> länk!

En dag ska jag visa er mönstret med en mer ingående text! Och så ska ni så klart få se de andra två när dem är helt färdiga :)
♥ ♥ 

2 kommentarer:

  1. Hej!! Vilken otroligt fin blogg du har. Och vilket mönster!!! Jag har letat mig sönder efter en fin tapet till vårt sovrum i vårt sommarhus och blev MÅLLÖS när jag såg ditt mönster. Säljer du det på något sätt?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hej Christin! Men tack!!! Vad glad jag blir över att du uppskattar den så :) Tyvärr säljer jag den inte. Inte än i alla fall. Men kanske en vacker dag :) <3

      Delete

Marie Wessman All rights reserved Design by Blog Milk : Blogger