Vecka 34

February 6, 2017

34 weeks pregnant
Hej fina ni! Det var länge sedan!
Nu går vi in i vecka 34! Och det innebär att om bebisen vill komma ut så får den det utan att man försöker hindra den, har min barnmorska sagt. Men hur mycket vi än längtar efter att få träffa den lilla knodden  så hoppas vi att den vill stanna ett tag till!

Jag för en liten dagbok i ett anteckningsblock om graviditeten men det blir allt mer sällan ju längre tid det har gått. Antar att det är för att tiden bara går fortare och fortare. Bebisen ligger nu med huvudet neråt, är över 40 cm lång och väger runt 2 kg. Ibland sparkar den så plötsligt och så hårt att jag både blir rädd och får lite ont. Men det gör ingenting  Jag önskar lite att jag var ännu mer otymplig och obekväm eftersom jag ofta kommer på mig själv att sitta framåtlutad långa stunder och mosa bebisen. Blir då alltid orolig fram tills jag känner att den bökar runt igen. Jag längtar så mycket efter att se Oscar med vår bebis. Han pussar och pratar ofta med magen och det är så fint att jag smälter. Han kommer att bli världens bästa pappa. Det här med namn förresten, hur svårt?! Men vi har några namn som vi gillar lite extra från en låång lista. Tanken är att vi väljer två flick- och två pojknamn som vi verkligen kan tänka oss. Sen hoppas vi att något av dem passar... Snart börjar det också bli dax att packa iordning en BB-väska! :)

Hoppas ni alla mår bra! Snart kommer våren! Vet att det är svårt att tro med tanke på vädret just nu, men det kommer! Ät många semlor så länge vet jag - då blir man lycklig 
Många många kramar till er.


2 kommentarer:

 1. Men Marie! Jag har helt missat att du är gravid. GRATTIS! Så mycket spännande som väntar och ja, snart är det vår. <3
  Kram

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tack snälla <3 Ja, snart är det vår! Gu vad jag längtar. Ta hand om dig! Ska helt klart följa dig i Superskaparna ;) Så roligt ju!
   Kram

   Delete

Marie Wessman All rights reserved Design by Blog Milk : Blogger